ONDERWIJS & ONTWIKKELING

Alles- in - één student volgsysteem, precies zoals jij hem wilt hebben

  • Aanwezigheid en absentie
  • Community-tijdlijn
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Impactonderzoeken op maat

Kwik en Flupke studeren Viticulture and Oenology in het pittoreske Groningen aan de faculteit Haanse Hooghaut.

Onderweg naar hun decaan voor een LOB-gesprek nemen ze nog even de voor- en nadelen door van het komende gesprek. Als ze dit gesprek goed aanpakken scheelt dat vast een slok op een borrel menen ze.

Onderwijs en ontwikkeling
Wij zijn Servates

Servates: Samen bouwen we verder.

In deze situaties is het werken met Servates een uitkomst. Onderwijsinstellingen hebben bijvoorbeeld een overzicht van stageplekken. Ook zien ze de verbanden van samenwerkende organisaties, kunnen ze gezamenlijk de doelen bijhouden en hebben ze inzicht in aanwezigheid, verlof en verzuim.

Door gebruik te maken van groepen en communities kunnen de studenten gezamenlijk werken aan de doelen voor hun projectgroep.

Decaan Deiderik kan dit op de voet volgen, want met de dashboard functie van Servates heeft hij een perfect overzicht ingericht. Dankzij het werken met Servates kun je als onderwijsorganisatie eenvoudig registreren wat de gemaakte afspraken zijn. Daarnaast kan je onder andere onderzoeken uitzetten onder studenten of leerlingen. Servates zorgt voor databeheer en verzameling op de juiste plaats en kan contactgegevens van interne en externe relaties bijhouden.

Door te werken met Servates krijgt de faculteit de nodige managementinformatie en kunnen ze meer inzicht krijgen in de resultaten van studenten en mentoren.

Servates, Samen bouwen we verder.

Servates Logo Zwart

Boek een gratis demo.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.