WERK & LOOPBAAN

Rapporteer on-the-fly over de ontwikkeling van je werknemers

‘Houdt je missie, je visie en je doelen als organisatie bij en rapporteer on-the-fly over de ontwikkeling van je werknemers’

  • Bestandsbeheer
  • Arbeidsovereenkomst administratie
  • Groepsbeheer

Als bevlogen werkgever die werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan binnen zijn organisatie, is het natuurlijk wel prettig dat je dit aantoonbaar kan maken.

Natuurlijk zie je jouw collega’s en personeel dagelijks, wordt er veel gelachen en kan je de fijne werksfeer dagelijks proeven. Maar hoe en wat maakt dit ‘werkgeluk’ meetbaar?

volg en registratiesysteem
Wij zijn Servates

Continu inzicht in werkgeluk en ontwikkeling

Tijdens functioneringsgesprekken of een projectoverleg is het noodzakelijk dat zaken op de juiste manier worden geregistreerd. Denk hierbij aan het vastleggen van organisatiedoelen, persoonlijke ontwikkelingsdoelen, tevredenheid en ga zo maar door. Natuurlijk moet je dit op een gemakkelijke manier kunnen vastleggen en inzichtelijk maken. 

Voordat jij jouw gesprekken als leidinggevende kan voeren is het immers wenselijk voldoende inzicht te hebben. Zo kun je met Servates in één oogopslag zien wanneer contracten aflopen, welke concrete doelen een vorige periode zijn besproken en de resultaten inzien van de ingezette acties in vorige periodes.

Verder kan je alle benodigde documenten toevoegen aan dossiers en een digitaal tevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Plus, das inderdaad meer, veel handige tools die we je graag persoonlijk toelichten!

Servates Logo Zwart

Boek een gratis demo.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.