ZORG & IMPACT

Volg makkelijk je cliënten, rapporteer op inhoud en meet je impact

  • Duidelijk overzicht
  • Toevoegen deelnemers
  • Rapportages
  • Incidenten- en klachtenregistratie 
  • Familieverbanden

Tegenwoordig is het bij iedere zorg gerelateerde organisatie een komen en gaan van patiënten, cliënten, deelnemers of kandidaten. Of je nou actief bent in de re-integratie, begeleiding en ontwikkeling van mensen of net als Dokter Bibber in de zorg, alle zorggerelateerde organisaties willen van alle patiënten en cliënten de ontwikkeling goed registreren, bijhouden en in beeld kunnen brengen.

Zorg volgsysteem
Wij zijn Servates

Het meest complete volg- en registratiesysteem op de markt

Met Servates kun je gemakkelijk en snel alles registreren wat volgens de strenge eisen van deze tijd nodig is. Door te werken met Servates krijg je notificaties en signaleringen. Terwijl je de registraties invoert, verzamel je data die door het systeem gebruikt wordt voor managementinformatie.

Dankzij de functie familieverbanden kunnen collega’s belangrijke informatie inzien die van belang zijn voor bijvoorbeeld een gezin of een groep behandelaars.

Door het gebruik van Servates krijgt het management inzichtelijke informatie en kunnen beleidsmedewerkers aan de slag met de visie en missie van de organisatie (wij noemen dat Strategy). Tevens kan er eenvoudig een urenregistratie worden uitgevoerd door begeleiders en leidinggevenden.

Servates… het meest complete volg- en registratiesysteem op de markt

Servates Logo Zwart

Boek een gratis demo.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.