OVER SERVATES

Wij zijn Servates

Wij zijn de koppen achter Servates. Wij hebben dit gruwelijk goede cliënt- en klantvolgsysteem met heel ons hart bedacht, uitgewerkt en ontwikkeld omdat wij impact willen maken. En we weten dat we niet de enige zijn.

Wij zouden graag iedereen in Nederland iedere dag gelukkig naar zijn of haar werk zien gaan. Want gelukkig zijn in je werk, is gelukkig zijn in je leven. En als iedereen gelukkig is, is de wereld een heel stuk mooier. En verbeteren de werkprestaties natuurlijk.

Maar hoe weet je nu of iemand gelukkig is? Nou, dat weet je niet. Tótdat je Servates vindt. Want met Servates zijn geluk, ontwikkeling en werkplezier meetbaar.

team servates
Wij zijn Servates

Ons team in woorden

Innovatief, resultaatgericht, no-nonsense, plezier (humor en lol)

De (knappe) koppen

Adriaan en Ruben … zij gidsen je met liefde door Servates, laten je alle ins en outs van het systeem zien en zijn ondertussen ook nog eens heel druk met het bedenken van nieuwe features. 

Leon … is één met zijn toetsenbord, eentjes en nulletjes en praat in codetaal, werkt samen met Diederik de nieuwe features uit en zorgt dat alles op de achtergrond soepel werkt.

Joram … zorgt met zijn professionele blik voor de koppeling tussen ideeën en oplossingen en uitstraling. 

Diederik … programmeert samen met Leon de klok rond en en houdt iedereen scherp.

Eva … zorgt er samen met Joram voor dat alles wat bedacht wordt er ook leuk uit ziet op social media, website en andere media.

Support – veel gestelde vragen

Die zijn er dus niet… zo goed zijn we 😉

Servates Logo Zwart

Boek een gratis demo.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Servates Logo Zwart
Abonnement
Ik heb
Locatie(s)
Begeleider(s)
Actieve deelnemer(s)
Deelnemer(s) in het archief
Totaal